ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


H Ιστοσελίδα e-manaviko.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας FT-Ptolemeos με έδρα την Πτολεμαΐδα, Μεσουπόλεως 56, ΤΚ: 50200, Ελλάδα, Τηλ: 24630 - 24104.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια τηλεφωνική παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (Δικαστήριο κλπ.). Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΆΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε μια πληρωμή με πιστωτική κάρτα χωρίς την γνωστοποίηση των στοιχείων σας μέσω του αυτοματοποιημένου τρόπου πληρωμής PayPal που έχουμε διαθέσιμο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

H Ιστοσελίδα  e-manaviko.com χρησιμοποιεί μεθόδους ασφαλείας έτσι ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να είναι προστατευμένα και να μην έχει πρόσβαση σε αυτά οποιοσδήποτε χρήστης.

ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να πληροφορηθείτε για αυτά ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στην ιστοσελίδα μας, κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο ft-ptolemeos@hotmail.co.uk ή τηλεφωνικός στο 24630 - 24104. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο η ακύρωση δεν είναι δυνατή.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, το  e-manaviko.com σας δίνει την δυνατότητα να πληρώσετε με την μέθοδο της αντικαταβολής.
Επίσης στο e-manaviko.com σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Συμπληρώστε στα σχόλια της παραγγελίας αν θέλετε απόδειξη ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (13%), ενώ το  e-manaviko.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, την στιγμή της παράδοσης μόνο εάν τα προϊόντα δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση την οποία περιγράφεται στον ιστότοπο. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με €6,00 για την επιστροφή των προϊόντων από τον οδηγό μας. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ).
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως (α) με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και (β) με τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή του αντιτίμου θα ολοκληρωθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ

Τα περισσότερα διαδικτυακα καταστήματα έχουν ελάχιστο ποσό παραγγελίας τα 50€ με επιπλέον χρέωση 6€ για μεταφορικά. Το e-manaviko.com σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής, τα έξοδα αντικαταβολής και τα έξοδα πιστωτικής συναλλαγής (2.35%) για αγορές άνω των 20,00


Το e-manaviko.com σας δίνει επίσης την δυνατότητα και την ευελιξία για παραγγελίες μικρότερες των 20,00 με μια ελάχιστη χρέωση €6,00 για οποιοδήποτε ποσό παραγγελίας.


ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΛΥΨΗΣ


Επιλέξτε μια διαθέσιμη μέρα για δωρεάν μεταφορά των προϊόντων στον χώρο σας, αφήστε ένα σχόλιο κατά την παραγγελία για την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα παράδοσης.

Δωρεάν παράδοση για την Πτολεμαΐδα  τις μέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο
Δωρεάν παράδοσή για την Κοζάνη την μέρα: Σάββατο 

Περίχωρα Νομού Κοζάνης και δήμου Εορδαίας : Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και με τυχόν έξτρα χρέωση ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση.


ΔΙΆΦΟΡΑ

  1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπo αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  2. Ευθύνη e-manaviko.com: Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.
  3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το  e-manaviko.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

0 Σχόλια:

Post a Comment

 
2012 e-manaviko | Blogger Templates for HostGator Coupon Code Sponsors: WooThemes Coupon Code, Rockable Press Discount Code